Садел по едно дрво на ден и за 37 години од пустелија направил тропски рај

Репортер
10:33 21 Авг, 2017
Неконтролираната сеча на дрвја придонесе најголемиот остров на реката Брамапутра, Маџули – од богата шума да се претвори во пустина, без речиси ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот