Денес се ривалки - Карлеуша и Дара некогаш делеа ист проблем

Прес 24
14:31 21 Авг, 2017
Јелена Карлеуша е позната како жена без влакна на јазикот. Таа денес јавно говори против Цеца, како и против дара Бубамара, иако беа другарки во ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот