Гледајте го помрачувањето на Сонцето во живо (линкови)

365
14:58 21 Авг, 2017
Денес САД имаат привилегија да го гледаат првото тотално помрачување на Сонцето по скоро 100 години. Патот на „тоталити“ т.е. траекторијата по која ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот