Стартува продажбата на паметниот телефон на основачот на Андроид

Точка
17:05 21 Авг, 2017
Енди Рубин, еден од креаторите на Андроид, пред неколку месеци го најави паметниот телефон Essential. Овие денови, Essential е пуштен во продажба во ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот